Bram
De Echte Bakker

Medewerkers

Bram

Bram is verantwoordelijk voor het hele bakkerij gebeuren. Voor zowel de brood- als de banketbakkerij. Over het algemeen werkt hij iedere dag actief in de broodbakkerij. Door drukte kan het natuurlijk gebeuren dat hij ook helpt bij de banketbakkers. Iedereen kan een beroep op hem doen! Verder brengt hij de bestellingen naar onze klanten die dat graag willen. Ook gaat hij naar vergaderingen van het Echte Bakkers Gilde. Tussen de bedrijven door heeft hij de afspraken met vertegenwoordigers, geeft de bestellingen door en .... alles wat er nog bij komt.

Bram
Helmy

Helmy

Helmy werkt sinds 2015 bij ons. Ze is altijd vrolijk en kent bijna iedereen.

Ria

Ria

Ria, werkzaam vanaf 1997, werkte daarvoor ook onder de vorige eigenaar, kent het bedrijf dus door en door. Zij is het  vaste en herkenbare aanspreekpunt voor onze klanten. Onderling zeggen wij altijd dat Ria bij het interieur hoort!

Annie

Annie

Annie werkt al vanaf 1998 bij ons. Staat meestal in de winkel en houdt de laatste nieuwtjes bij. Zij weet (bijna) alles uit Didam!!

Ineke

Ineke

Ineke werkt sinds 1999 in onze winkel. Begon rustig aan, maar was niet meer te stoppen. Ze is een van de fulltime medewerksters en hierdoor ook een vast aanspreekpunt voor onze klanten.

Marie

Marie

Marie werkt vanaf 2002 bij ons. Op dit moment werkt ze drie hele dagen. Meestal is ze in de winkel om u te helpen. Soms zijn wij haar even kwijt: dan poetst ze de kantine, of het kantoor, of... Er is altijd iets te doen!

Bianca

Bianca

Bianca werkt nu 3 jaar bij ons. Ze is begonnen als leerling, maar heeft ondertussen haar diploma gehaald. Bianca kan in de banketbakkerij en de broodbakkerij werken. Ze wordt dus ingezet daar waar nodig. Dit houdt het geheel erg afwisselend is voor haar. Ze werkt als enigste dame in een bakkersteam van jongens. Toch staat zij zeker haar mannetje wel en heerst er een prettige werksfeer waar zeker tijd is voor een geintje. Daar doet Bianca dan ook graag aan mee!

Marco

Marco

Marco is sinds 1997 in de bakkerij het manusje van alles. Met altijd een goed humeur helpt Marco de bakkers waar nodig. Het maakt niet uit wat, van schoonmaken tot koffie halen, van brood lossen tot gebakjes maken. En allemaal met een glimlach!

Wilko

Wilko

Wilko is een broodbakker uit Hummelo die sinds 2006 bij ons in dienst is. Hij laat zich niet gek maken en gaat rustig door met zijn werk. Samen met Bram zorgt hij ervoor dat er om 8.00 uur weer heerlijk vers brood in de winkel ligt.

Leerling Bakker

Bij Echte Bakker Bram is regelmatig een leerling aanwezig in de bakkerij. Dit kan voor brood of gebak zijn. Helaas heeft Bram maar voor 1 persoon per keer een stageplaats. Dit om voldoende begeleiding te kunnen bieden aan de bakker in spé. Mocht je een stageplaats zoeken, neem dan contact op met Bram, tel. 0314-681159.

Niet zomaar een bakker

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Bram, De Echte Bakker

Grotestraat 20
7031AH Wehl
0314681159
maandag 07:30 - 17:30
dinsdag 07:30 - 17:30
woensdag 07:30 - 17:30
donderdag 07:30 - 17:30
vrijdag 07:30 - 17:30
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten