Bram
De Echte Bakker

Onze broodspecialiteiten

Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

GildeSpelt Extra

GildeSpelt Extra

Een uniek speltbrood met gezonde zaden zoals zonnebloempitten, lijnzaad en lupine. Vooral zonnebloempitten en lijnzaad bevatten veel nuttige onverzadigde vetzuren die een gunstig effect hebben op het cholesterol gehalte in uw  bloed. De combinatie van de ingrediënten zorgen voor een gezond brood met een heerlijke smaak. GildeSpelt extra bevat tarwegluten.

GildeKorn

GildeKorn

Het donkerste brood van Nederland is verrassend licht en fijn van structuur. De geroosterde mout geeft het brood een nootachtige smaak en de structuur wordt gevormd door het volkorenmeel. Andere granen zijn haver, gierst en rogge en we voegen gemalen lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten toe.

GildeHaver

GildeHaver

GildeHaver is een stevig brood met een licht zoete smaak door de bakkershoning die we toevoegen. Het haver, de haverdesem en een mout op basis van haver geven dit brood een intense smaak. Met vier plakjes GildeHaver per dag krijgt u voldoende beta-glucanen binnen om uw cholesterol aanzienlijk te verlagen.

Zonnebloembrood

Zonnebloembrood

Een heerlijk en mals meergranenbrood gemaakt van tarwemeel, lijnzaad, sesamzaad, stukjes geroosterde hazelnoten en moutmeel. Aan de buitenkant zit dit vierkante brood vol met zonnebloempitten.

Krentenwegge-vrijstaand

Achterhoekse krente of rozijnen wegge

Een snee wegge met roomboter en een bak koffie is een traktatie.

 

Beste Paasstol

Beste Paasstol

Het is een heerlijk gevuld, brood met rozijnen, cashewnoten en echte amandelspijs met bovenop een extra krokant korstje, omdat er victoriabeslag op zit. Onmisbaar tijden het paasontbijt of brunch.

Speltbrood

Speltbrood

Speltbrood wordt bereidt met spelt wat verbouwt wordt in het natuurgebied Montferlandt. We zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met Natuurmonumenten en de plaatselijke molen in Nieuw Wehl. 

Speltbrood wordt steeds populairder en bekender. Spelt ook wel oergraan genoemd, is een graansoort net als tarwe en rijst. Het onderscheidt zich van andere granen, doordat het kaf niet met de korrel is vergroeid. Bij tarwe en rijst moet het kaf eraf worden geraspt. Bij spelt is de buitenste schil zo hard dat hij eraf gespeld moet worden. Vandaar de naam.

Havermik

Havermik

Is een nieuw broodje met de trendy graan soort haver, voedzaam maar vooral lekker.

Koolhydraat-arm brood

Koolhydraat-arm brood

Is arm aan verzadigde vetten, suikerarm, vezelrijk, eiwitrijk en natuurlijk sterk verlaagd gehalte aan koolhydraten.

Bram, De Echte Bakker

Grotestraat 20
7031AH Wehl
0314681159
maandag 07:30 - 17:30
dinsdag 07:30 - 17:30
woensdag 07:30 - 17:30
donderdag 07:30 - 17:30
vrijdag 07:30 - 17:30
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten