Bram
De Echte Bakker

bakker wehl bram de echte bakker

Bakker uit Wehl: Bram, De Echte Bakker

Ambachtelijk brood kopen? Zin in smaakvolle taarten, verse koekjes of andere heerlijke lekkernijen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bakkerij Bram, De Echte Bakker is een begrip in het prachtige dorpje Wehl en haar omgeving. Samen met ons team van vakbekwame bakkers en vriendelijke verkoopsters zorgen wij iedere dag voor vele blije gezichten in de Achterhoek. Al jarenlang staan wij bekend om de hoogwaardige kwaliteit van ambachtelijk gebakken brood, broodjes, taarten, gebak en onze regionale specialiteiten.

De bakker in de buurt!

Mooie ingrediënten, veel geduld, liefde voor het vak en echte lokale producten. Daar staat Bram, De Echte Bakker voor. Of het nu gaat om versgebakken brood, vlaaien of banket. Alles is puur van smaak en wordt met aandacht gemaakt. En dat proef je. Want het dagelijkse brood, mag wat ons betreft bijzonder lekker zijn.

We bieden (online) een ruim assortiment aan grootbrood, kleinbrood, gevuld brood, gebak, taarten, stukswerk, koek en cake, stokbrood, beschuit en crackers én dieetproducten. Daarbij mogen zeker deze specialiteiten niet ontbreken:

  • Gildekorn
  • Zonnebloembrood
  • Achterhoekse krenten of rozijnen wegge
  • Speltbrood
  • Koolhydraat-arm brood

 

bram de echte bakker gildekorn

Online brood bestellen?

Bestel makkelijk en snel ons verse brood online bij Bram, De Echte Bakker. Wij zijn namelijk een bakker met een webshop. Zo heb je elke dag vers brood en gebak. Het werkt heel simpel. Selecteer de producten die je wilt bestellen, geef aan waar je bestelling naartoe mag en als je voor 22.00 uur bestelt, geniet je de volgende dag al van onze heerlijke broden. Je vindt in onze webshop een greep van onze specialiteiten, maar we hebben nog veel meer keuze in onze winkel. Je bent van harte welkom! 

de echte bakker bram bakkers bon

Echte Bakkers Bon

Bent u op zoek naar een lekker cadeau voor uw vrienden, familie en kennissen? De Echte Bakkers Bon valt gegarandeerd in de smaak. Een heerlijk geschenk voor Echte genieters.

  • De bon is onbeperkt geldig.
  • U kunt de waarde zelf bepalen.
  • Inwisselbaar bij alle Echte Bakkers in heel Nederland.

De cadeaubon is verkrijgbaar in onze winkel. Vraag ernaar bij een van onze medewerkers.

Bram, De Echte Bakker

Grotestraat 20
7031AH Wehl
0314681159
maandag 07:30 - 17:30
dinsdag 07:30 - 17:30
woensdag 07:30 - 17:30
donderdag 07:30 - 17:30
vrijdag 07:30 - 17:30
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten